no heartbeat found on 8weeks.

ada ibu2 yang pernah mengalami 8 mnggu anak xada degupan jantung dlm scan? saya kena bertemu doctor dlm masa smnggu lagi tp hati xsng baca byk dlm article lain smuanya bkin sedih. Is there hope or Miracle happen ??

2 Balas

Sy dlu pn mcm tu 10w+ Ade spotting skit g kk scan nmpk heartbeat lg,doc refer ke hospital,kt hospital doc scan ats bwh tp no heartbeat dh,.-+2w after tu gugur sndri..belom Ade rzki utk Ade ank lg..tp xsmua ending nye sma sis,,Ada yg slmt smpai lhir,.trus doa kuat n keep strong ye🥰

Ada yg detect masa 11 weeks pun ada. Just tunggu.