BF DAN SUSU FORMULA

Ada ibu2 yang BF sekali bagi SF x?? Saya mcm tu.. Rasa kecewa sedih xleh fully BF padahal baby baru sebulan lebih.. Cemburu tgk kawan2 yg fully BF 😭😭 #seriusnanya #firstmom #firstbaby

16 Balas

jangan kecewa ya. hanya kita yg tahu kemampuan diri kita. susu apa pun takpe janji anak sihat itu yg penting. kalau awak nak belajar bab penyusuan boleh cari pakar penyusuan. dekat instagram ramai je yg ajar. biasa lah kita kadang2 overthinking takut anak tak cukup susu so kita akan terlibat dgn topup trap. saya awal2 macamtu tapi alhamdulillah susu masih banyak.