BF DAN SUSU FORMULA

Ada ibu2 yang BF sekali bagi SF x?? Saya mcm tu.. Rasa kecewa sedih xleh fully BF padahal baby baru sebulan lebih.. Cemburu tgk kawan2 yg fully BF 😭😭 #seriusnanya #firstmom #firstbaby

16 Balas

jgn stress2 puan..tu pon boleh buat susu drop..enjoy your breasfeeding journey..sngt penting ada ilmu penyusuan

kakak ipar sy! dia selang seli sbb dia doctor. busy🤣 dia bagi anak dia dutch baby. kalau dia ada kt rumah dia bf

Sy pun campur sebab nak naikkn berat. Siang banyak SF, malam fully BF sampailah anak sy 2 tahun 7 bulan ☺️

takpe,jangan stress...rezeki orang lain2...InsyaAllah ade rezeki kamu...

untungnya sapa boleh bf.. sy susu xbyk.. ank cpt merap..tpksa bg sf

xpe..jgn rasa down..be happy je ok sis