BF DAN SUSU FORMULA

Ada ibu2 yang BF sekali bagi SF x?? Saya mcm tu.. Rasa kecewa sedih xleh fully BF padahal baby baru sebulan lebih.. Cemburu tgk kawan2 yg fully BF 😭😭 #seriusnanya #firstmom #firstbaby

16 Balas

sy pun campur sis. mmg niat tu nak fully BF tapi bila bby 1 bln brt xnaik cantik sy campur dgn FM. Lagi pun kita sndiri tahu body kita mampu ke. mmg sedih cuma lg sedih kalau anak X kenyang. xpelah at least dia merasa jgk susu badan. pikir yg baik2 je. jgn sedih2 ok.. ramai je yg campur.. xde mslh. cuma sy lebihkan susu badan dr FM.. FM tu 3x sehari je.