Benjolan ketika hamil

Ada ibu2 tau cara merawat benjolan dikemaluan 32minggu kandungan#ingintahu

4 Balas

Try pakai underwear yg lembut. jgn yg bergetah2 sebb badan kita dh membesar punggung pn besar. underwear sempt boleh menyebabkn benjolan kt bawa tu. after tukar underwear yg tkde getah sis punya okey time mengandung. selesa je.

saya pun ada cmni dekat miss v dgn bawah lutut,,sya biarkan sja,, haritu ada bgitau doktor juga,dia suruh pkai compression stocking,,

2y ago

Lepas bersalin akan hilang ke sis?

Saya biarkan aje.. lupa nak tanya doktor masa cek up masa hamil. ,dah bersalin, tak ada dah benjolan gitu.

Kena cek juga tu. Ada yg xde apa, ada yg ada probs