Siapa ada penyakit aczema?

Ada Ibu yang mengalami aczema? Time mengandung boleh pakai cream sapu untuk hilangkan gatal2 aczema tu tak?

2 Balas

Saya mmg eczema sebelum pregnant tapi dah hilang kemudian ketika pregnant, eczema tu datang semula. Saya sapu ubat cream yg sebelum ni saya guna, memang selamat dan natural ingredient. Bila tanya nurse kk pun nurse bolehkan je. Mungkin awak boleh tanya cream yg awak nk sapu dekat kk before apply sbb takut sesetengah cream yg tinggi steroid, tak sesuai dgn ibu mengandung ke..

Cari krim yg sesuai utk ibu mengandung.