pengalaman bersalin

ada ibu ibu yang berpengalaman terberak masa bersalin tak? mcm mana penerimaan nurse n doctor? (sbb ank first sy mmg rasa nk berak sangat, nurse tak bagi ke toilet. tapi sy pergi jgk sbb mmg sy sakit perut, bkn nk beranak pun tp dorg risau. saya kalau nervous je sakit perut ahhahaha). saya ada pernah nurse yg garang mulut n tak jaga hati org langsung. pernah juga kena marah sbb ke hospital luar daerah sy, menangis jgk la sy time dlm LR tu.

24 Balas

pernah...tp syukur la,nurse memahami n tak marah pun sy terberak masa teran baby😅😅

sama la kite sis nervous je mula la perut start buat hal nak terberak 😂

2y ago

itulah belum pape nk berak dulu, tak dan dr nk cek bukaan. lps berak je dkt toilet dh 4cm

Sy teberak masa besalin kena marah ngn SN garang.. Doc okay je

2y ago

tu yg takot tu. padahal drg dh biasa tp drg marah. sy pernah dgr org tu dia ckp dia terberak, nurse marah.. ada je nurse jenis mcm ni garang tak bertempat

berak je