8 minggu scan nampak kantung saja

ada harapan tak baby muncul ?? sapa pernah alami mcmne ??#ingintahu #mintapandangan #8mingguhanyakantung

1 Balas

dr ckp apa sis? sis ada mkn folic asid tk? pengalaman saya scan 7w kntung kosong, repeat 10w kosong trus refer O&G ambil trikh untuk D&C pda 13w2d. saya tdk alah , tdk sakit, tdk turun tnda apa apa. smpai 13w trun darah mcm spotting pg tu. mlm trus sakit mcm contraction smpai pg esok 8pg jatuh kantung. kira tkperlu D&C. msa 10w tu doc ckp klau 7w tknmpk tu normal tpi ni 10w. ikotkn 8w dh ada jntung

9mo ago

insyallah semoga dipermudahkan urusan sis n bby. doakn saya jga diberi kesihatan yg baik untuk bby saya yaa