QUANTITY SUSU

Hi. Ada effect apa2 tak baby 6m+ kalau dia tak minum susu dgn kuantiti yg sepatutnya dia minum. Saya baru start kerja, before ni ank mmg taknk botol lansung. Mcm2 botol dah try. So skrg mmg time lunch hour saya balik utk bg susu dgn time ptg balik. Untuk siang lah. Saya takut ada effect dkt ank sbb selalu minum susu kuantiti lain. Dia mmg selalu nangis nk susu badan.

1 Balas

Emm sye x brpe pasti. Tp sbb baby dah 6m, better kalau susu kurg, bagi dia makan. Bila dia kenyang mkn, dia kurg minta susu dah