Hai.. nk Tanya ibu2 Ada tak yg dpt alahan teruk? Nk mkn muntah,pastu pakej dgn pening kepala?

Ada Cr tak nk hilangkn mual n mkn spt biasa? DH hmpir smggu xdpt nk mkn.berat pun turun DH.

2 Balas

Sme mcm sy.. Xboleh bau goreng2 apa smua.. Tp still boleh mkn cuma Kuantiti sikit.. Pastu muntah sikit2 cmtu.. Pening kepala tu mmg always.. Freshcare y citrus tu always ade kt tgn sapu kt kepala

sy jumpa Dr awak. sbb risau if berat turun effect apa².. Dr bagi ubat loya/tahan muntah