sya dah 38w6d

ada cecair kuning kehijauan kluar boleh di kata kan mcm keputihan tapi sebelum ni tak ada keputihan tu tanda2 nak bersalin kerrr atau normal???

2 Balas

Nurse KK yg consult sy Ada pernah ckp, keputihan yg agak teruk boleh disebabkn akn cptkn proses utk bersalin..takut nanti ketuban akan leaking so better awak ke hospital utk mintk depa checkup tgk...at least baby selamat

Trus ke hspital sis. Risau ketuban leaking n baby dh membuang kalau hijau2 tu

5y ago

Wc