Nama anak

Ada cadangan nama anak lelaki? Bermula huruf A....dan maksudnya sekali..mohon share ye😊

2 Balas

AakifBeriktikaf Aali Yang mulia, tinggi kedudukannya Aariz Yang dihormati Aathif Belas kasih Aatik Pemurah, Yang murni Adel Adil Adwa Cahaya Affan Pendaki, bijak, cerdas, nama ayah Khalifah Uthman Afkar Yang bijak Aidan Pemuda yang bersemangat Aidin Cerdas Aiman Berkat, Yang bertuah, kanan Aisar Yang senang, mudah Aish Kehidupan Aisy Mewah, kaya raya, kemakmuran Hidup Aniq Yang kacak lagi menawan hati

Hi Puan. Banyak cadangan nama yang puan boleh rujuk di sini ya😉 https://my.theasianparent.com/nama-bayi-lelaki-huruf-a/ semoga dapat membantu 💕