Scan swasta

Sya nak tnyala yg bpglaman , yg prnh scan swasta tgk jntina bby girl bila kluar bby boy , sya daa scan d kkia xpi doktr ckp bby xbgi kjsma dia sorok nak scan bby mbelakang , lps tu p scan swasta sbb da 29 week doktr ckp pun sma bby ttup tpi doktr pksa dia bgi tgk dia ckp mngkin permpuan , xpi suami xyakin yg ni prmpuan sbb bntuk prut msa mgndung bby girl frst tk sma ngn yg kdua . spa yg ad pglman mcm ni bole share x

9 Balas

Kalau nak g scan seeloknya kena kenal pasti bila waktu baby aktif bergerak atau apa yg akan buatkan baby bgerak. So awk boleh get ready timing or buat sesuatu supaya baby tak duduk diam telungkup waktu scan. Selain scan boleh try kaedah cek urine jugak. Tak tepat tapi harap membantu la. Bentuk perut tu menurut kepercayaan orang je rasanya

Sy anak sulung awai2 sorok… rmai ckp pmpn tp instinct sy ckp boy wktu buat detail scan pn sorok2 tp sy nmpk line dia tu mcm boy.. ujung2 sblum besalin tu doc scan jelas bibird dia 😂 yg kli ni anak 2nd, awal2 preggy instinct kuat ckp girl… buat detail alhamdulillah dia tak sorok mcm abg… jelas burgernya 😂

11mo ago

Cuba awak perhati betol2 tgh tu… nmpk mcm girl kan tapi klau tgk betol2 dia bibird sebenarnya sebb garis tu dah melepasi celah kelangkang… kalau girl line tgh panjang, & line akan berada dalam kelangkang bkn lua dr tu… tu pada pandangan sy lah…

tak semestinya tngok bentuk perut gnder baby boleh tahu.. kalau kedua dua anak awak girl Alhamdulillah kalau dpt sepasang pon Alhamdulillah.. kalau keliru dngn gender sbb bby tutup. beli je barang baby yg natural jngn beli pink pink tkut kang keluar boy pula huhu apepon semoga dipermudahkan segala urusan

10mo ago

aminnn terimahkasih

Bentuk perut tu cuma mitos dan tilik dr org purba. 2023 dh jangan percaya lg.. scan kat sonobee ampang dia godek2 sampai baby tunjuk. Dah 30min tak nampak jgk, dia mintak keluar jalan2 minum air dulu smpai baby berubah kedudukan dia. Last2 nampak

Just nak bgi tips tgok gender. Sebelum scan, 2jam sbelum tu mkn/minum manis.. N byk berjalan..

xde pengalaman.. baby sy mmg x pernah sorok😂 tapi bentuk perut tak menentukan jantina

Bentuk perut xde kaitan sis.. pemalu plak anak sis.. hehe.. xpe sis beli unisex je tp jgn beli byk..

11mo ago

ya mngkin dia nak bgi suprse kan , sja scan sbb blm bli apa" brg tuk dia

buat 3d atau 4d, lg jelas dr ultrasound..anak 1st ultrasound girl, tp bila 4d boy..kuar boy

beli je baju unisex