Pregnant sambil menyusu ank

Ad x mommy yg pregnant sambil bf ank? Ad tips X sbb bdn ni lemah sgt..dgn alahan trimester prtama..pnt layan ank dgn tantrum nya

2 Balas

Saya sekrg tgh pregnant anak saya ada yg bf juga dh 1 thun 6 bulan.. Saya sulam kn dgn susu fullcream fernleaf.. Saya just bf anak saya bila saya nk tido skali ngan anak.. Dia tido saya pun tido juga.. Ha

5mo ago

ank sy reject Susu kotak .Susu formula..mengamuk Dy..pantang nmpak sy..mst mntak NK nenen..btw, ank sy 1y6m..

Tiada pengalaman.. Nak tahu juga.