confius

ad tak yg pregnant mengalami masalah sama mcm sy.? kadang² bila kencing tu urine berbau sgt².. kadang² oke.. kadang² tak oke..

7 Balas

Saya amalkan minum i kosong je. Elakkan yg manis melainkan susu &susu kurma. Alhamdulillah setakat ni takde masalah bau

normal sis. jgn risau. tambahan pula consume asid folic. saya makan iberet. kaler urine kuning oekat dan berbau kuat.

4y ago

Sama laa

Minum mineral je.. N manisan ambik buahan. Mesti urine elok n tak berbau sgt.

4y ago

kadang dah minum air masak pon still jugak bau.. sy nim tk suka sgt minum air manis

Minum air byk pon bau juge

4y ago

kadang² time pagi ..kadang² minum air masak pon sma jugak

Normal ..bykkn mnom air puteh

Sama🤦🏻‍♀️

4y ago

kan.. tk selesa dgn bau

sama cm saya 😔

4y ago

kan.. bila kencing jer trus tk selesa