Menghintung hari

Ad lg x ibu2 yg dh 39week tp msih xd tnda 😅 bby ke5 tp rse mcm brnak sulung plk , yg lps2 semua 38week dh kua

10 Balas

Hari ni 39w ,, hanya kadang perut mengeras dan mencucuk kdg. Tak konsisten. Ada white discharge drop tp confirm biasa je. Duk menunggu serah diri 25/8 sehari sebelum due disebabkan gdm diet. Pagi td mengiring tidur kiri ke kanan, dan kanan ke kiri tiga kali terasa pening pertama kali sesaat ubah posisi pastu bgn dah ok. Kaki bengkak. No symptom lg Siap menonton tips jamumall bersalin..utk buka bukaan cm ada teknik tp kat hosp kerajaan tak pasti blh buat gitu tdk, sbb kan mereka akan ikat perut kita kat katil dah sewaktu contraction.

Saya pun sama. 23/8 due date tapi harini 19/8 takde tanda cuma ada rasa sakit sikit mcm senggugut tapi sekejap je tadi. Sekarang dah takde rasa apa2. Semoga kita ibu ibu yang menunggu hari ni dipermudahkan urusan lah yaaa 🥰

saya due 26.08. cuma kerap sakit ari². moga dipermudahkan ibu² yang nak bersalin. berdebar menanti bila buah hati ni nak keluar. 😂

saya ! haha harini dh 39w4d steady lg ni xde tanda2 lgsg. anak no6. Yg sebelum ni 38w dh settle semua 🤣🤣

38 week 3 hari masih keje lagi..anak ke 4..kene induce cukup 40 week nanti..plan nak keje lg 1 mgu settle kan keje😂

saya dah 39w2d harini. tapi still takde tanda. just perut kerap mengeras n segugut on off je 😅

sme.. ank no4 ni lmbt plak nk kuar, slalu 37/38w dh kuar..

Sme saya sis .. dh 39w xde rse ppe lgi mngu dpn due dh🤣

Sy ngam2 39w harini. Masih takde tanda adehhh

🤲🌻