boy or girl?

actually dahtau gender baby tapi was² lagi😂so nak tau jugak dari pandangan ibu² dekat sini. nampak mcm girl or boy?

boy or girl?
5 Balas

Girl sis. Macam saya 4 kali scan check gender, 17 weeks/20 weeks/21 weeks/23 weeks and setiap kali scan jadi gender lain2. Tapi last bincang betul2 dengan doc and come to conclusion my baby is a girl 💕

2y ago

wahh congrats sis🥰hehe tulah dia berubah ubah kan.. ini scan masa 24weeks nnti 32weeks nk scan lagi untk yg 5D. thankyou sis sbb respon❤️