Boleh ke jelaskan sikit?

Actually boleh ke tak ibu hamil makan sayur bayam? Sebab ade yg ckp boleh ade yg cakap tak bole. Kitonyo minat bayam.

24 Balas

blh mkn,hari dlm kadar yg sederhana..yg dlm vdeo tiktok tu dia mkn bayam berlebihan sgt.fhmn sy mcm tu.

boleh tambah HB sayur bayam ni suka MKN ermmm siapa yg kata tak boleh tu hairan first time dengar

Mengarut je yg ckp x boleh tu….. segala2 jenis sayur boleh mkn …. Xd apa yg xboleh mkn

boleh je xda masalah pon janji xde yg memudaratkan...lg pon bayam bagus jg naik kan hb

boleh je sis. ikut pada bdn org, ada org mkn angin tpi bayam la boleh naikkan HB

sis, bayam la yg lagi digalakkan sebab dia tambah darah lagi² ibu² yg low HB.

Kenapa tak boleh? Saya makan bayam alhamdulillah dah selamat bersalin

bayamkn iron elok untk dimkn lgy ii kita ni ibu mngndung

Eh boleh je la. Dont worry, mkn je

Yang pelik2 mesti dapat kat Tik Tok