Boleh ke saya nak book Class 1 utk bersalin?

Act saya nak bersalin dkt Hospital Serdang, sbb fmly sy ddk Kajang . Sy ingat nak bersalin sana, tapi sstgh kata kene book dlu buat byrn Deposit Class 1. Anggaran byrn deposit tu brpe bulan ye sblm due date? Sbb ada jiran kata kalau full katil xbole . Jd sy confius. Xde pnglmn lg. First preggy. Nervous pon ada. Kot ada mommy dkt sini prnh bersalin Class 1 dkt Hospital Kerajaan. Sy nk mntk pndgn shj. Sbb suami sy nk class 1 ada kwn dia kata layanan di jaga utk mommy and baby.

1 Balas

Better pergi tanya terus sblm terlewat, sy lewat uruskn, 35week mmg tak sempat dah.. 😅😅