kerja apa yang sesuai untuk mummy ?

Act mummy yang baru ada anak ni sesuai kerja or lebih baik spendtime dgn anak je kat rumah tak buat apa apa ? ada pendapat tak ??

1 Balas

sy plan jaga anak smpai stahun 6 bulan/2 tahun . then nk kerja😂 benda ni lebih kpd ikut sis .nk jd surirumah boleh. nk kerja pon boleh. mcm sy sbelum pregnant kerja. dah biasa pgg duit sendiri gaji sendiri. tiba2 alahan teruk brhenti kerja 😂

1y ago

suami sy tak bg hntar anak kt pengasuh/taska. bila bertalu2 berita bby mninggal dlm jagaan org yg salah. lagi laa dia mkin kuat xbg. nk sy jaga. dri sy pregnant dia dah ckp siap2. takpe la.kalau awk minat buat dropship boleh je sis. ikut apa yg mudahkan awk. rasa xbrapa sedap bila takde duit sendiri ni 😂😂😂