gugur

Aa yg pernah miscarriage? brpa bulan baru merancang ada baby lagi?

18 Balas

Sy bulan 9 tahun lepas keguguran then lpas tu lekat..sebenarnya sy ingat nak tggu sampai pulih kewangan baru ade bby balik tapi takpe..sy tak kisah pon..rezeki kan..ikot awak je nak rancang bila🥰😘

Saye ggur mse bulan 4 2018..bulan 12 2018 saye lekat,bulan 9 2019 bsalin..baby saye mniggal mse umor 48hari..skang lekat lagi baru 3bulan, doa2 kn moge baby saye sihat2 n baik2 je..Aamiin..

sy prnh bln4 2017 keguguran...alhamdulillah rezeki bln10 2017 positif hamil..xmerancang pon..klau ad rezeki terima jer..😊 klau blm bole mencuba...

Sy hr tu dr advice 3 bulan.. Consume dlu folic acid utk 3 bulan sebelum merancang.. Penting utk elakkan masalah pada pertumbuhan baby nnt..

Saya baru keguguran bulan Ramadhan tahun nie.. Puasa yg ke 11.. In Shaa Allah semoga ada rezeki tak lama lagi.. Aamiinn 🤲🤲🤲

4y ago

Aamiin puan..

Saya prnh miscarriage 1x , bbrapa mnggu lpas tu, saya pregnant lagi alhamdulillah, x prnh mrancang...😂😂

Haritu saya gugur anak first. Doc suruh rehat 3-6bulan. Sekarang alhamdulillah saya dah pregnant semula ❤️

4y ago

Hi, sy gugur bulan mac hari tu. Pastu bulan 7 ni. Lepas first period sy makan evening primrose oil. Tp makan masa period je.

saya bulan 10 miscarriage akhir bulan 11 da pregnant. x merancang. berdoa je asal buat jadi 😅

Sya gugur bulan 1 tu,bulan 3 lekat balik..skrg dah 5 bulan..alhamdulillah🥰

Saya bln 1 2020 gugur... Alhamdulillah Bln 4 2020 pregnant balik..