Perut mengeras,

9w perut mengeras je bila sy berjln jrk jauh @pun cepat.. kkdang tu tpksa bhenti skjap 5mnit nk blik normal..ada x yg sma mcm sy?

Perut mengeras,GIF
6 Balas

normal.. 8 weeks ke 10 weeks... tulang kt bawah smua tgh dlm prosed utk stanby tampung baby... mmg akan sakit klau bnyk gerak... kdg klau tido pon boleh terasa cramp

2y ago

oo ye ke.. tq.. risau jugak sbnanya ya la sy kkdg xsdr pregnant 😅

pelik je, awai benor mengeras sis.. cramp kot,. kan

2y ago

mgkin jugak hahaha sy kta mgeras tu sbb sy rsa dgn tgn bhgian bwh prut sy mgeras 😅😅

bnykkan rehat sis bahaya kandungn masih bru to

tq.. tu la risau juga ttba rs mgeras je..

sama lah sis , tp time sy bkerja bru mgeras ,

2y ago

tu la.. mgkin active sgt kot.. take care sis..

Mengeras tu cmna? Mcm cramp ke

2y ago

Sbb sy rasa skrg mcm cramp ja. Tp waktu mlm jd gtu ada irg kata sejuk so sy tdur pkai stoking ok sikit