Perut mengeras

Normal x baby asyik mengeras je? Kejap² perut mengeras. Tanda nk bersalin ke tu? Sy baru 34w #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

5 Balas

normal puan , selagi mengeras tu tak makin kerap dan lebih dari 5/10min macam tu .. kalau setakat sekejap2 tu normal braxton hicks/kontraksi palsu ..

tk pasti sis, sama lah dgn sy 34w dh.. sllu juga mengeras tpi tak sakit dan tak lama.. Alhamdulillah..syukur juga pergerakan dia cukup..

Normal je kot sebab baby saya suka mengeras tapi mostly selepas saya makan 😂 tapi gerakan okay je, cukup

sya pon x pasti sis. sma mcm sya bru 35minggu perut mengeras dan ssh nk kira gerakan baby 10x🥲

Braxton hicks