TOLAK SUSU BOTOL

9/8 haritu baby cucuk 5bulan. biasanya lepas cucuk memang baby akan demam. selepas cucuk 10/8 dia demam mcm biasa. 11/8 dia kerap berak dalam 4/5 kali sehari. more to cirit kalau tengok texture najis tapi hanya sehari sahaja dia berak banyak mcmtu. 13/8 tiba tiba badan dia panas, demam. dah bawak pergi klinik dr kata kemungkinan demam nak tumbuh gigi. sebab gusi bawah dah nampak putih2 dekat tengah. harini 14/8 alhamdulilah dia dah kebah dari demam. TAPI dia tolak susu botol, hanya nak susu badan. KENAPA YA? adakah tu NORMAL? lepastu asyik merengek saja serba benda nak nangis. mcm mana cara nak bagi dia NAK SUSU BOTOL BALIK? susah la mcmni sebab saya kerja hm #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Balas

mcm kita la. lepas demam panas xde selera, bdn lesu. it takes time..try urut2 bdn, lengan, tapak kaki dia lps mndi.