salam ...

9/10/19 saya selamat melahirkan puteri sulong saya ? secara emergency czer dsbbkan bukaan lambat & air ketuban sudah pecah sewaktu kandungan 37 week . persoalannya sekarang sudah masuk hari ke 36 berpantang & saya dapati selepas habis darah nifas keluar pada hari ke 30 , ada lendir kekuningan di pad saya . normal ke ? mama is bingung ? #mohon jangan kecam

1 Balas

Wslm..normal sis tu mil sy kata mcm drh nifas juga cuma dia berlendir kluar sisa yg ada lepas kita bersalin... Kdg3 kluar byk kekdg sikit..selagi rahim kita blum mengecut spnuhnya ia akn kluar dan mcm doc pakar kata dia petanda blm abis lg sisa kluar sbb tu rahim.lmbt mngecut dan amik ms.....mcm sy ritu smpai 60hri br habis kluar smuanya... mg d pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Sm2 sis 😉✌