Ada yang sama macam saya tiada selera makan semua makanan macam tidak boleh dimakan tidak boleh masu

9 minggu #

Ada yang sama macam saya tiada selera makan semua makanan macam tidak boleh dimakan tidak boleh masuGIF
2 Balas

saya rasa takde selera tapi nafsu makan kuat, makan sikit je yg lebih laki habiskan 🤣

susa nak mkn sebab sikit sikit muntah 😵‍💫🤢🤮

8mo ago

kalau saya tidak muntah Rasa lapar tapi tiada selera mahu makan sebab lauk dia tu macam tidak ngam semua mahu makan kedai saja kalau makan di rumah ada makan pun perut masih lapar