Korg tengok ni kembar ke? Da 8 weeks masi kecik mcm ni..normal ke?

8 weeks masi tak nampak baby..doakan sy ye ibu2 semua 🤲🏻

Korg tengok ni kembar ke? Da 8 weeks masi kecik mcm ni..normal ke?
2 Balas

Ha'a la kembar tu. 1 & 2. Doktor kata berapa? Ni scan ikut mana? 8w sy scan dh nmpk bakal janin. Scan atas bwh sama nmpk. Sy tak sure normal tak. Mungkin mesin lain so kurang nmpk bakal janin. Tkpe nnt kan ada repeat scan.

3y ago

Amiin. Mkn sihat-sihat ye sis.

Sy pernah mcm ni dulu. Masa tu dkt O&G clinic, PPP scan ckp twin. Pastu kena p scan dkt EPAU, sekali MO ckp tu yolk sack bukan twin. Huhuhuhu...Tapi tunggu la next scan bila da bertambah weeks.

3y ago

yolk sack tu apa?