Ubat tahan muntah

7weeks today. Dah nk msuk 2 mgu Muntah dari pagi sampai malam sebelum tdo. Last2 doktor bagi ni. Kita try lah. Huhuhuhu ade yg mkn ubt ni x? Update:.... ubat ni tak berkesan kt sy. Huwaa still muntah

Ubat tahan muntah
10 Balas

makan smpai 3 kotak dah habis.. mmg okayy, bru 3 4 hari stop.. sbelum tu mkn ubat lain muntah jgak, yg ni mmg mnjadi..

Sy alahan truk masuk mnggu 6. Alhamdulillah sempat habiskan 2 kotak dan sgt berkesan dgn sy.

4y ago

Semoga berkesan jgk utk sy. Huhuhu xlarat dah ni

Sy pernah makan ubat ni... Tapi skali je bkesan... Lepas tu xberkesan dah 😅😅😅

4y ago

Owh... Sy punya dia tulis makan shari skali... Tp skali makan tu smpai 3 4 ari x muntah2... Lepas tu dtg balik muntah... Try makan balik... Tp still muntah gak... Depends on badan masing2 kot... Hehehe

Pernah makan sekali je. But still sama juga muntah muntah. Hmm

pernah sekali masa nk balik kmpung . okay mmg khas utk preggy mum .

Sya prnah mkn ubat ni . Brkesan sngt

saya pun pernah makan

Sy pernah mkn

Saya

sy