Apam boleh makan ke waktu hamil?

7weeks, boleh makan apam nasi atau yg ada eno/ragi tu ke

1 Balas

Tengok pada badan masing-masing kot kak, saya makan apam yang ada kelapa tu dalam 1-2 biji, pastu berangin je perut. 😅 mungkin tak elok untuk saya, menyebabkan angin kembung. Sebelum pregnant boleh makan banyak, bila dah pregnant, jadi tak boleh.huhu

2y ago

insyaAllah bolehh kak..takde apa ..kalau rasa berangin tu takyah makan pun takpe, saya stop makan tak tahan angin nanti nak kentut nak sendawa je. lagi saya ada gastrik, jangan makan tapai pulut/ ubi ya kak..ehhe.. take care :)