Kantung kosong dan spotting lama

7w4d, dah 1mgu spotting drh, bila tvs nampak kantung je, tp kantung mbsr elok, siapa pnh alami?

3 Balas

7w selalu ade org still npk kantung je. sye 8w bru nmpk bby dgn heartbeat. nnti lgi 1 or 2w pg repeat scan balik. spotting darah tu kena bykkn bedrest. bangun utk pg toilet je. tapi kalau bleeding byk, mcm setgh jam penuh 1 pad terus pegi emergency.

2y ago

bedrest ya. sampai spotting hilang.

Saya spotting dh sebelum since 4w. Skrg pun masih spotting 9w, down je rasa. Tapi kantung ok & baby dh ada heartbeat. Doakan baby saya kuat & membesar ye

dulu anak pertama pernah spotting juga beberapa hari.. tapi alhamdulillah takda apa2...banyakkan rest... jgn stress2..