Redha n pasrah

6w6d complete miscarriage ?

33 Balas

Sabar ya dear.. insyallah pasti ada rezeki lg.. mcm sy dulu miscarriage 10 weeks complete keluar..selang 2 bulan mgandung lg. Alhamdulilah now anak sy dah 1 tahun 5 bulan dah.. tu pon sangkut lg ..ni dah 2 dah anak sy. Selang setahun..apa2 pon jg makanan jgn angkat benda berat2 pantang elok2..insyallah pasti lepas ni Ada rezeki lg..

Pernah kehilangan juga masa 7w... Redha... Lepas 4 bulan lekat semula... Alhamdulillah dah 5 Tahun dah sekarang... Insha Allah pastu ada yang lebih baik menanti...

memg sedih lgi2 law ank 1st, i feel u.. xpew2 nati 3 4 bulan lagi sye doakan sis pregy lagi ea.. dikurniakan ramai anak2

Sama la kita 6week6day..complete miscarriage... Insyaallah ada rzki lagi lpas ni... allah sygkannya..

Sy pn pnah miscarriage 6w ank ke 2..alhamdulilah lpas sthn br lekat blk..harap sis tabah

Sy pun dh complete misscarriage pd usia 8w. Semoga Allah menggantikan yg lebih baik

semoga sis kuat.. insha allah mane tahu sis dpt twin second baby akan datang..

be strong sis...insyallah mudah2an ada rezeki mengandung lagi nanti...

stay strong sis in syaa allah ade rezeki sis lagi lepas nie aminnn...

Sbar ye.. Inshaallah ade rzeki kte smua nti utk jd mumy.. Aminnn