Kencing sikit.

6w3d Kencing sikit sangat. Padahal minum air boleh tahan. Kenapa eh? Pregy sebelum ni tak macam ni pulak. Siapa ada pengalaman?

1 Balas

sy pnh jg awal2 mcm ni. rasa minum ait byk..tp bla kncing mcm sikit .then ada jg masa nk kncing rasa sakit sikit .menekan..tp check urin ky kkia, smua ok je..xde kncing kotor or albumin. monitor kuantiti air..nnti lama2 akan hlang..doc sy ckp maybe baby menekan bladder. tp awak tnya doc la