Pendarahan 6 Weeks

6 weeks.. Pendarahan adakah..

45 Balas

Saya p scan xnmpk apa lg. Doktor kata kandungan masih baru.. Lepas tu keluar darah.. Saya buat ujian kehamilan masih positive.. Apa perlu sayaa buat..

i masuk 5 weeks keluar darah,pergi hospital..confirmkan ethopic pregnancy and sekarang dah scope buang tiub fallopio sebelah kanan..

nk Tanya sikit skrng I mengandung 5 minggu knp ya masih nampak kantung sahaja

3y ago

sy doc ckp 6 minggu 1 hari,tp scan td xnmpk pape....doc scan kt bwh skli tp still xnmpk,yg nampak rahim sy tebal je...doc suh warded hospital,takut mengandung luar rahim...sy dpt rasakan kandungan sy kecil lg,sbb last period 7/12 lps tu sy remove implant 16/12 tp doc still Kira start 7/12 tu...

sy semalam keluar darah jugak,refer HKL..doctor scan2 ,alhamdulillah syukur bayi dlm kandungan selamat..5jam jugak tgu

saya nak tanya normal ke turun drh xbrpe bnyk tp tiap hari hampir ade..hari tu dh prgi hosp dia ckp normal skrg bru 6weeks

sy pon masuk 6week.. tapi selalu rsa skit perut kadang mcm senggugut. memulas. setakat ni x de bleeding. normal ke?

3y ago

kann.. risau duk fikir ada ke tak de . alahan pon Tak de ni.. cuma rasa lapar je memanjang..

hi salam sy 6 week hari ni ada keputihan normal ke? symtom lain tkde mcm mual tu tiada skit kepala krem on of la.

maaf nak tanya mula cek 2 line lepas tu hari ini tiba2 ada keluar darah dan keluar semacam hati ayam kenapa ya

Salam tumpang tnya , noramal ka 6week ada pendarahan and selalu krem perut ? First time jadi takut pulak 🥲

kalau sakit bahagian bawah perut tu normal ke.. tapi ada keluar lendir hijau..