Jawab Trivia & Menang untuk bulan ini!

✨6 Pemenang Akan Memenangi! Syarat wajib pertandingan:  Klik 'Sertai' untuk di kira sebagai 1 penyertaan.  Ikuti cara mudah ini: 1. Follow @theAsianparent_my dan @Grapebly di laman sosial Instagram & Facebook 2. Kongsikan jawapan anda untuk soalan trivia : Apakah bentuk yang betul untuk Botol Grapebly. 3. Kongsikan jawapan anda diruangan komen post Instagram kami. 4. Kemudian, klik untuk sertai Trivia & Menang ini di applikasi: theAsianparent 5. Akhir sekali, kongsikan screenshot comment IG anda dan update di post rasmi di applikasi theAsianparent https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang/1948?lng=en

147 Balas

Apakah bentuk yang betul untuk botol grapebly? Bentuk yang betul untuk botol grapebley adalah segi tiga. Done follow✅ ig : tn_fatin

Bentuk yang betul untuk botol Grapebly adalah: SEGITIGA ❤️❤️❤️ Semoga ada rezeki baby saya 🥰 Aryana Rose 🌹

jawapannya segi tiga ☑️☑️☑️ done follow☑️ ig : nornabilah._ semoga ada rezeki saya aminn♥️

jawapannya adalah : bentuk botol Grapebly adalah Segi tiga 🔺🔻 done like and follow Ig my ig : syuhadahalim

Jawapan : segi tiga Done follow : @Grapebly and @theAsianparent IG & FB IG : @noridayum FB : Noridayu Md Isa