Pert bsar bby bru 5 week

5 mggu prt mcm 2 bln nrml ka#ingintahu

19 Balas

Saya macam tulah sis. Perut memang dah buncit sebelum ni. Bila start tahu pregnant 5w perut tak boleh nak buat buat kempis. Mmg perut akan nampak mcm pregnant 4 bulan. Bila orang tanya pregnant ke, saya mengaku je. Tapi bila orang tanya berapa bulan tu yg serba salah nak jawab sebab baru masuk sebulan tapi perut dah besar dengan jayanya. 😆

1y ago

sama mcm sy...mmg dr awal perut mmg buncit nak cover susah..org sllu tnya pregnant ke..sabar ja lah. Tapi alhamdulillah berkat doa org2 yg sllu btanya akhirnya pregnnt betul2. Perut memang dengan bangga nya terus kedepan..hahahah