Bleeding dah lebih 24 jam

4week 2day ,Kemarin tetiba bleeding mcm drah period then sakit di tempat ari2 , ssemalaman teriyak sakit😅 maklum laa first bby kan . tapi pergi scan bby masih ada . Harini pon masih bleeding lagi , tapi tk bnyak sikit ja. Tnya doctor dia ckp stengah org normal kalau mai mcm period tu . Tapi tulaa perut still rasa sakit . Patut kaa pergi hospital check lagi ? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

5 Balas

ikut rezeki sis, macam saya last year macam sis lah. keluar darah makin lama makin banyak and diikuti dengan cramp di perut. and akhirnya gugur, ada orang macam ni tapi baby kuat so kandungan okay je. apa apa pun, kerap ke klinik ya sis. semoga baik baik saja

3y ago

Smlm gugur dah 😌 takda rezki lagi 🥰

sma mcm sya aritu juga.. kluar drah bnyak tpi skli je lah.. skit sngt .. sya gi klnik cek wktu pgi kul 8 nurse bgi tau lain kli kena gi hntr pda wktu kjdian.. klau klnik tutp gi hsptal.. tpi dh scan bby msih ade🤲

Kalau bleeding better sis trus gi hospital bahagian kecemasan. Sy pun hari tu bleeding jgk tapi sikit, trus gi kecemasan, pastu doc suruh makan ubat kuatkan rahim

Sakit sangat tak? Biasanya kalau bleeding banyak tak normal

bykkan bed rest