Ear scratch

My 4month baby scratch his ear please give me any advice.. What i do?

2 Balas

sama ank sy. Garu smpi berdarah. Sy ada baca telinga gatal ni ada byk sbb selain infection. Salah satunya tnk tumbuh gigi atau acid reflux kt perut. Sy tgk ank sy mcm nk tumbuh gigi. Nnt next check up sy nk refer doktor.

mcm ank sy pun suka gak garu kt telinga.. bila dia x selesa perut.. jd sy urut ILU kt perut dia, betis n tapak kaki.. bila dpt dia kentut atau berak dia dh x garu lagi