Assalamualaikum normal ke 4 week rasa sakit bahagian perut sakit x kuat kadang2 je

4 week day

2 Balas

waalaykumussalam. normal sis. kadang rahim kita cramp sikit sebab tengah nak membesar atau waktu baby menempel tu. sis monitorkan je. sakit dia tak sepatutnya sesakit senggugut dan tak sepatutnya ada pendarahan. kalau ada salah satu dari dua ni, atau dedua sekali, sis jumpa doktor ya.

saya baru 6week, kerap ada rasa tak selesa kat perut tapi tak sakit