13 minggu 6 hari

4 minggu pertama takda alahan dan takda selera makan tapi tetap makan juga. Badan masuk angin dan pening. masa 7-9 minggu cuma muntah angin saja, sekarang 13 minggu muntah segala isi apa yang telah dimakan sebelum tu. Badan masih aktif macam biasa. saya perasan saya tak boleh minum susu, makan berminyak kalau makan mesti muntah sekali isi.

1 Balas

Kalau takleh consume susu, better makan pil kalsium ye. Kalau berminyak2 tak boleh, kurangkan atau elakkan. Alahan rasanya tuu