4 kali takde rezeki..

4 kali sy kguguran..sy rasa down sgt..kli ke 4 asyik menangis teringat...tlg bg sy semangat...umo sy dh 38thn...

15 Balas

Pcya pd rezeki allah sis,,mgkin allah nk gntikan dgn rezeki yg laen utk sis n husbnd..sblm tu blh tau sis ggur brp week..sy pn 2kali ggur msa tu kdugan sy 5bln bby sy smua dh ckup sifat,,allah je yg tau ap yg sy rsa msa tu..tp sy kne kuat kn smgat sy utk tmpoh smua tu..sy doa kn sis kuat n cpt dpt bby lg ye..

Insyaallah ada rezeki sis...saya umur 41,baru ada rezeki...macam tak percaya pun ada tapi rezeki Allah nak bagi.. alhamdulillah dah 24 minggu..yang penting usaha dan jangan putus asa... insyaallah...amin..

sis bersabar ye, insyaallah nanti ada rezeki lain.. semoga sis selalu kuat hadapi dugaan ni, sis jaga diri dan emosi sebab tu penting untuk wanita.. sis banyak kan berdoa amalkan petua yang sihat

penah jumpa pakar tak? klau kerap gugur mesti ada sebab. penah baca artikel dr hamid Arshat, ada virus yg jadi punca keguguran banyak kali.

in sha allah rezeki utk awk bila msa yg tpat.. awk jgn rsau besar mn pun ada awk yg gugur tu dy ttp akn tggu awk disna nnt in sha allah..

sy doakan puan dikurniakn ank 1 hri nnt. insha Allah, ameen. bykkn berdoa dan truskn usaha puan.. semoga Allah makbulkn.. ameen yra 🤲

semoga sis xbputus asa bharap pada-Nya...insyaAllah,ada rezeki sis 1 hari nanti ..ada hikmah Allah uji sis dgn kguguran ..💪💪

rehat secukupnya makan makanan yang tak menjejaskan baby.. asid folik pon membantu walaupun xmegandung

inshallah. rezeki dan masa setiap orang itu berbeza. bersabarlah sis. Allah Maha Perancang. <3

In shaa Allah akan ada rezeki. Bersabar Sis.. Ada khidmah yg Allah nak beri.. B 💪