Baby tak membesar ke ?

4 hari lepas saye scan ukur baby 6w3d, harini nak ikutkan 7w lah kan, tapi tadi saye scan lagi size baby same 6w3d jugak. Tu kire baby tak membesar ke ? Saye scan harini sebab tadi pergi appointment kk doktor ckp kantung kosong, tpi bile prgi swasta ade je baby. Yang 4 hari lepas tu saye scan dkt swasta.

14 Balas

awal sgt sis 😅 yg kandungan besar pun ukuran tak berapa nak tepat sgt.

kemungkinan mesin scan kk version lama punya. jadi xberapa clear.

nnt scan lg time dah 8w keatas..

cuba try minum susu annum sis.

9mo ago

Alhamdulillah sye dh selamat bersalin ank sye pun dh 4 bulan