Bukaan 1cm

4 hari lepas pergi hospital sebab contraction kuat, check bukaan 1cm. Masuk wad 3 hari lepastu dr bagi discharge dulu.. nak tanya experience mummy2 kalau bukaan 1cm memang lama ke? Kadang2 rasa contraction tapi kalau pegi hosp takut takda bukaan pon dan taknak kena tahan wad lagi

6 Balas

sy pun sama pergi hospital sbb contraction kuat sngat.. check bukaan 2cm then terus xde rasa contraction lngsung..doktor xbagi balik so terperap lah dkat wad ni..dh 2hari