berat asyik naik

3rd pregnancy nie prob berat bdn agk melampau skit.. Dont know why? Now check 2 week and kena jmpe doc.. Yang heran da 3x appoinment in 2week.. Wlupon mkn nsi cme skali sehari or gnti mee stil naik around 2kg.. Mommies help me.. 2 big prob berat bdn ngb hb under 10..? #24week

2 Balas

Mgkin boleh bykkn mkn buah..then mkn nasi..so nnt da knyg mkn buah, u mkn nasi pon sikit..sistm pncernaan pon akn lebih lancar..so berat bdn u ok la..itu je sy amalkn during pregnancy..skali je naik berat.itupon 2.3 kg.. naik sikit pon kne jmpe doc😫

5y ago

Apa kata tkar diet mkn oat?

daripada sis makan mee or bihun better lagi sis makan nasi .. banyak kn sayuran hijau n buah .. malam jgn lewat makan ..

5y ago

Buah sntiase mkn sis pg or mlm buat alas.. Syur ari2 sbb ade anemia.. So lbihkn lauk dri nsi slalu pon naik.. Daa 3x brturut2 naik lusa kena mnom air gula.. 😂