36 weeks 1 day

My 3rd baby is girl. My 1st & 2nd is boy. Finally i have baby girl! Can't wait!! Any mommies exprience early deliver 3rd baby? Baby girl?

39 Balas

Ank 1st, 2nd, 3rd ank lelaki... Pstu mngndung yg ke 4 ank perempuan..mmg suke sgt, smua brg perlu baru.. Mcm dh ank sulong je.. Hehehe... Dan skrg ank yg ke 5,hehehe...smua tekejut, katenye msih mude ank dh nk msuk 5..dan insyaallah, yg ke5 ni pon bby perempuan... 😊