Bersalin Awal Sebab Gdm

38week Ni Sy Kena Bersalin Awal Atas Sbab Gdm, Doktor Ada Kata Akn Bagi Ubat Di Pangkal rahim utk Cepat Bersalin... Sy Nk Tye... Mcm Mana Dy Masukkn Ubat Tu Ye?

1 Balas

Sy pun bersalin awal sebab GDM. Ada 3 cara utk cepatkan bukaan, 1st mmg dia akan masukkan ubat. Dia akan masukkn seluk dari bawah sis. If masukkan ubat (Max 3kali) pun x jalan, dia akan masukkan belon. If belon pun x jalan(Xda bukaan) doctr akan induce drip.

2y ago

Sakit tak sis masukan ubat tu