baby kluar

38week 2day baby Saya keluar..jam 1243pgi.. 15/3.. syukur lahir baby boy..walau sakit ttp bahagia

22 Balas

Tahniah sis 😊 saya 38 weeks 4 days baby masih malu malu nak keluar. Hehe doakan saya cepat bersalin ye. Rasa contraction ada tapi tak sekerap mana

hi sis, apa tanda2 sblm sis beranak ? sbb sy pn skg 38week 2day . perut kerap mngeras dri smlm . adakah itu pn slah stu tanda? . ank first

tahniah & selamat berpantang ye sis 💕 sy dah 38mggu 4hari tapi msih blm ada tnda2 utk brsalin 😫🤣

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang... Semoga Mommy n Baby sihat adanya Aamiin

Sakit tu kejap je lpas baby keluar rasa tkde ape dh cuma badan rasa lemah lepas bersalin

Taniah sis. Sy bru 37 6 hri. Tk sbrnye nk awal. Huhu

Sy 38week3day bby msh aktif bmain kt dlm prut lg..

Alhamdulillah tahniah sis . Selamat berpantang

Tahniah sis. Selamat berpantang ♥️

tahniah sis..selamat berpantang