Alhamdulillah selamat bersalin 30/04/2023 dalam masa setengah jam..bersyukur kepada allah 🥹

38 minggu 6 hari 🤲🏻baby girl bersalin normal

Alhamdulillah selamat bersalin 30/04/2023 dalam masa setengah jam..bersyukur kepada allah 🥹
16 Balas

alhamdulillah ~ semoga saya & ibu2 yg lain jgk selamat bersalin , dilancarkan & dipermudahkan smuanyaa .amiinn 🤲🏼

12mo ago

Aminnnn🤲🏻

alhamdulillah tahniah.. slamat berpantang😊😊 doa kn saya dn ibu" yg lain jga slamat bersalin ..

1y ago

Tkasih ❤️

Alhamdulillah syukur. Doakan saya juga sis,, 5/5 nak induce dah. Harab lancar lah proses bersalin sy jga nnt

1y ago

Inshaallah amin byk2 exercise dan berzikir ya

Alhamdulillah tahniah … due 10/5 ke ? Saya masih Di rumah tggu tanda2 bersalin nak datang

1y ago

Sy due 8/5.semoga dipermudahkan segala urusan awak ya

alhamdulillah...sya due 6/5.. contraction dtg berselang hari saja...tp stay at home lagi

1y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan awak ya🤲🏻

Best nya.. Sya ne belum ada apa² tanda.. Tak nak la kena induce

1y ago

Inshaallah doa yg baik2 dan fikir yg baik ya..semoga dipermudahkan segala urusan 🤲🏻

Alhamdulillah...Tahniah mummy...Selamat berpantang.

1y ago

Tkasih 😊

alhamdulillah tahniah doakan saya juga

Alhamdulillah. selamat berpantang sis

Alhamdulillah Tahniah Sis✨💪🏼