mtk maaf gmbr menggelikan sikit. nk tya pndapat, kalau kuar lendir cmni keputihan biasa ke ape?😖

7 Balas

sis sekarang ada keluar lg ke lendir mcm ni . mcm sama dgn saya . lendir jernih kan ?

9mo ago

saya hari² keluar mcm ni dah dlm seminggu . dia keluar sikit² mcm keputihan tp jernih mcm ni lah . kadang basah dpn underware . saya dah 38w . sabtu haritu ada campur darah sikit dia jd pink² g hosp doc seluk kena balik sbb belum ada bukaan . perut pun sampai sekrang takde sakit apa lg .