mtk maaf gmbr menggelikan sikit. nk tya pndapat, kalau kuar lendir cmni keputihan biasa ke ape?😖

7 Balas

Ikut pnglaman msa ank first, ni nma dy mucus plug.. xlama dh tu nk brsalin.. nnt mkin dekat nk brsalin mkin bnyk dy kluar lndir mcmni

9mo ago

Hehe.. sy 39w dh yg second ni.. bby sronok lg dlm perut😂

Hi awak, saya pun ada macam ni. Lendir ni keluar bila saya bersama suami dan suami pancut dalam. Btw, saya dah 37 minggu

9mo ago

ye ke. sama la mcm saya, 37 mggu

maybe mucus plug kot ad mcm nie ad bercmpur darah yg pnh sy tgok la da dekat nk bersalin if kluar cmtu

9mo ago

btl rse tkut tpi excited sngt nk jmpa baby 🤭

nak tnye, masa da pregnent, kilang ade hasilkan telur k? lendir ni macam putih telur tanda subur tu kan

9mo ago

heee, ok2... xpe... sbb saya festime... x study lg😚🤪

sis sekarang ada keluar lg ke lendir mcm ni . mcm sama dgn saya . lendir jernih kan ?

9mo ago

saya hari² keluar mcm ni dah dlm seminggu . dia keluar sikit² mcm keputihan tp jernih mcm ni lah . kadang basah dpn underware . saya dah 38w . sabtu haritu ada campur darah sikit dia jd pink² g hosp doc seluk kena balik sbb belum ada bukaan . perut pun sampai sekrang takde sakit apa lg .

Sama mcm saya tandanye

9mo ago

hari2 tak awk keluar lendir ni

biasa je