Krem Kaki

37weeks 4days. Pukul 3 pagi dia buat krem tiba2 tengah tido. Ya Allah, sakit dia tuuuu?? serik sangat2 dah. Siapa pernah kena? and ada tips tak time tgh kena tu

1 Balas

Tengah kena mmg kena urut jela ubatnya. dengab minyak panas. Sebelum kena, kena stadby dulu minum susu lepas isyak n sebelum tidur. Siang hari pun kena ambil juga. Sebelum tidur, pakai stokin & urut sikit sapu dengan minyak panas Kaki elak angin bwh kipas